Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Menu sie tnie

Zbugowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie ma doła.

A tak na serio to to jest normalne, ja muszę czekać kilkanaście sekund żeby cokolwiek nacisnąć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Raczej nie każdy tak ma.Owszem na początku tak miałem(lekkie przecinki i dłuższe oczekiwanie na serwy i przy filtrowaniu serwów),ale optymalizowałem win7 i przestawiałem zarządzanie procesorem na usługi i wyłączałem dla bf w nvidii synchronizacje pionową i mi się nic nie tnie po menu.

Opublikowano

Jak grasz na jakimś śmieciu którego znalazłeś na śmietniku to się nie dziw.

Ja tak nie mam ...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Up . Ja tez tak nie mam , ja mam tylko przy wchodzeniu w listę serwerów ale to dlatego że nod mi skanuje wszystkie ip czy nie ma wirusów itp .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

to normane.... każdy tak ma ^^

Każdy tak ma chyba ze słabym kompem. Mi wszystko śmiga poza listą serwerów, gdyż musi się ona załadować.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Każdy tak ma chyba ze słabym kompem. Mi wszystko śmiga poza listą serwerów, gdyż musi się ona załadować.

ze slabym kompem??! mam ci tu moje staty kompa pokazac? To sie zdziwisz misiaczku ;)

Opublikowano

ze slabym kompem??! mam ci tu moje staty kompa pokazac? To sie zdziwisz misiaczku ;)

Pokaż, mój komp:

HD7950 sapphire

I5 2500k

MSI z77a g43

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja mam AMD APU A4 3400 2,7 ghz

AMD radeon 6410d i 4 giga ramu i mi sie nic nie tnie jak macie syf na kompach to ja sie nie dziwie

Opublikowano

Pokaż, mój komp:

HD7950 sapphire

I5 2500k

MSI z77a g43

ja mam taki:

intel core i5-3550 CPU 3.30 GHz

Ram: 8,00 GB

64-bitowy system operacyjny

oczywiscie win7

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

maly, ty sie nie wymądrzaj bo mam lepszy od cb ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...